Διακοπή Καπνίσματος

Η Κυριακή Περδικέα είναι εξειδικευμένη σε ένα μοντέλο διακοπής καπνίσματος που χρησιμοποιεί τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές της Κλινικής Υπνοθεραπείας – Βιοθυμικής Ψυχοθεραπείας (Clinical Hypnotherapy – Bioaffactive Psychotherapy). Ταυτόχρονα, με έναν εξαιρετικά αποτελεσματικό συνδυασμό Υπνοθεραπείας – Γνωσιακής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας και Mindfulness επιτυγχάνεται η μόνιμη διακοπή του καπνίσματος.

Όταν κάτι γίνει συνήθεια, περνάει από το συνειδητό μέρος του νου στο ασυνείδητο και αυτό συμβαίνει σε μικρό χρονικό διάστημα απ’ τη στιγμή που θα ξεκινήσει η καπνιστική συμπεριφορά. Το ασυνείδητο είναι ένα πανίσχυρο μέρος του εγκεφάλου μας που συνδέεται με την ανάγκη επιβίωσης και δεν αλλάζει καθόλου εύκολα συνήθειες και μοτίβα συμπεριφοράς.

Το σκεπτικό πίσω από αυτή τη λειτουργία του είναι πως αυτή η συμπεριφορά εμφανίστηκε όταν το άτομο για κάποιο λόγο την είχε ανάγκη. Αυτό καταγράφεται στον ασυνείδητο νου και δεν ξεχνιέται ποτέ. Επομένως, εφόσον αυτή η συμπεριφορά βοήθησε μια φορά και το άτομο έχει επιβιώσει έως τώρα με αυτή τη συμπεριφορά δεν θα μπει σε καμία περίπτωση στη διαδικασία να την αλλάξει.
Επιπρόσθετα, σε οποιαδήποτε απόπειρα του ατόμου να αλλάξει / διακόψει τη συμπεριφορά του, ο υποσυνείδητος νους αισθάνεται απειλή και αυξάνει την επιθυμία του ατόμου να συνεχίσει την ίδια συμπεριφορά.

Αυτός είναι ο λόγος που ενώ γνωρίζετε τις επιπτώσεις του καπνίσματος και ενώ θέλετε και ίσως έχετε προσπαθήσει πολλές φορές να διακόψετε το κάπνισμα, δεν τα έχετε καταφέρει ακόμα.

Η Κλινική Υπνοθεραπεία μπορεί να επαναπρογραμματίσει τον ασυνείδητο νου και να τον φέρει σε ισορροπία με τη θέληση του συνειδητού νου για μη καπνιστική συμπεριφορά.

Το κλειδί για την αποτελεσματικότητα αυτής της προσέγγισης βρίσκεται στον σεβασμό της προσωπικότητας σας και στην κατανόηση των συναισθηματικών πεποιθήσεων και μοτίβων που βρίσκονται βαθιά ριζωμένα στον υποσυνείδητο νου και ενισχύουν την καπνιστική συμπεριφορά.

Μέσω Συναισθηματικής Επανεκπαίδευσης, επιτυγχάνεται αλλαγή αυτών των πεποιθήσεων και των συναισθημάτων που τις συνοδεύουν και εδραιώνεται ξανά η μη καπνιστική συμπεριφορά ως φυσική κατάσταση που δεν απαιτεί προσπάθεια για να διατηρηθεί.

Επιπλέον, σύμφωνα με αυτή την προσέγγιση, το κάπνισμα είναι μια αφύσικη συμπεριφορά που προστέθηκε στη ζωή σας σε κάποιο στάδιο. Είναι μια περιττή «έξτρα» λειτουργία και παρόλο που είτε την έχετε συνηθίσει είτε βασίζεστε σ’ αυτή, δεν είναι «αναγκαία», με την κυριολεκτική έννοια της λέξης.

Η Κλινική Υπνοθεραπεία είναι αποτελεσματική στο μέγιστο δυνατό όταν το άτομο έχει ειλικρινά αποφασίσει να σταματήσει την καπνιστική συμπεριφορά.

Επομένως, αν είστε έτοιμος / η να κάνετε την αλλαγή, ο στόχος της Κυριακής Περδικέα είναι να βοηθηθείτε ώστε να γίνετε αληθινά μη καπνιστής σε γνήσιο συναισθηματικό, υποσυνείδητο επίπεδο, να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε επιθυμία για κάπνισμα αλλά και από οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά η οποία συχνά το αντικαθιστά, με συνηθέστερη τη βουλιμική κατανάλωση τροφής.

Let's connect
Created by:
Let's connect
Created by:

Creted by: GlobalMinds © 2023. All Rights Reserved